Guitar Hero PS4

Guitar Hero PS4 - Pelaamalla paremmaksi kitaristiksi

Guitar Hero PS4 - Pelaamalla paremmaksi kitaristiksi

Guitar Hero PS4 on kehitetty kaikkia kitarafaneja varten. Harvasta tulee rock legenda, mutta haaveilijoita ja harrastelijoita riittää kolmetoista tusinaan. Kitaran hallitseminen on vaikea taito ja se vaatii pitkäjänteistä harjoittelua vuosikausia. Kaikista ei välttämättä tule huipputason kitaristeja harjoittelusta huolimatta, mutta erittäin hyväksi on periaatteessa kaikkien mahdollista kehittyä. Jos et ole kiinnostunut harjoittelemaan vuosia, pääset helpommalla Guitar Hero -pelillä, jota voi pelata esimerkiksi Play Station 4:lla. Siinä pelaaja voi soittaa lempikappaleitaan yksinkertaistetulla kitaralla, jonka oppiminen ei ole niin vaikeaa kuin oikea kitaran. Kitaranmallisessa ohjaimessa on viisi nappia, joita pitää painaa oikeaan aikaan vasemmalla kädellä. Oikealla kädellä painellaan vipumaisesta kytkimestä, joka muistuttaa oikean plektran käyttämistä.

Guitar Hero PS4 tuntuu kuin soittaisi oikeaa kitaraa. Guitar Hero kitara on oikeaa kitaraa pienempi ja yksinkertaisempi, jolloin sen soittaminen on kaikin puolin helpompaa.

Guitar Hero kitara on kätevä tapa tutustua kitaransoittamiseen

Guitar Hero kitara on kätevä tapa tutustua kitaransoittamiseen

Jos olet kiinnostunut kitaran soittamisesta, mutta oikean kitaran soittaminen vaikuttaa vaikealta, kannattaa kokeilla kyseistä Play Station -peliä. Silloin pääsee kehittämään sormitekniikkaa ja rytmitajua, jolloin oikeaan soittimeen siirtyminen on helpompaa. Esimerkiksi hyvä rytmitajua helpottaa kitaran soittamista huomattavasti.

Tässä pelissä on parasta se, kun kitara soi oikean bändin kanssa samaan aikaan. Pelistä löytyvät oikeiden kappaleiden raidat siten, että kitara on poistettu niistä. Kitararaita soi ainoastaan silloin, jos pelaaja kykenee painelemaan oikeita näppäimiä oikeassa rytmissä. Virhepainallusten myötä kitararaita ei soi tai katkeilee, jolloin pahimmissa tapatuksessa peli keskeytyy kokonaan.

Guitar Hero Metallica ja muut kappaleet

Me suosittelemme pelaamista erityisesti kaveriporukassa, sillä yhdessä koettu ilo kruunaa illanistujaiset. Useissa musiikkipeleissä pystyy pelaamaan samaan aikaan useampi pelaaja. Jokainen pelaaja voi valita oman soittimensa, jotka koostuvat yleensä perinteisistä bändisoittimista: kitarasta, bassosta ja rummuista. Pelaaminen vaatii tarkkaa yhteistyötä, jotta kappaleet soivat, kuten pitääkin. Hyvin onnistuessaan voitte tuntea olevanne kuin oikea rockbändi.

Erilaiset musiikkigenret ovat hyvin edustettuina Guitar Hero PS4 -peleissä samaan tapaan kuin edeltäjässään Guitar Hero PS3 -pelissä. Rock and roll valikoima on laaja, ja lisäosina voi ostaa kappaleita lisää. Tunnetuimpien rockyhtyeiden, kuten Metallican tai The Beatlesin tuotanto on saatavilla, joten pääset soittamaan lempikappaleitasi kuin olisit oikealla stadionilla. Kappaleita on aina mahdollista ostaa lisää oman mielen mukaan.

Guitar hero PS4 - Soita kuin legenda

Kaikki musiikin ystävät haaveilevat joskus siitä, minkälaista olisi olla elävä rock legenda. Guitar heroes suosittelee kokeilemaan rockin soittamista pelien kautta, jos oikea kitara tuntuu liian haastavalta. Jokainen pääsee siis kokeilemaan, miltä tuntuu olla kuin oikea legenda. Pelissä kaikki legendaarisimmat yhtyeet ja artistit ovat mukana, joten kaikki löytää sieltä itselleen sopivan esikuvan. Vain harvat yltävät legendojen joukkoon, sillä se vaatii vuosien työtä ja hyvää onnea.

Jokaisella rock legendalla on omanlaisensa kitara ja kitaranvalmistajat julkaiset usein suosittujen kitaristien nimikkokitaroita. Guitar Hero PS4 -pelissä on tarjolla monenlaisia kitaroita ja pelaajat voivat ostaa samanmallisen kitaran kuin kenellä tahansa. Jos sinun suosikki rock legenda on Jimi Hendrix, voit hankkia peliin samanmallisen kitaran kuin hänellä oli. Näin pelin luoma kokemus on yhä todentuntuisempi.